Na kontaktoni

TechSoup Balkans

Agencija Mašta
Splitska 14
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

E-mail: support@techsoupbalkans.org
Tel:+ 387 33 22 76 14

Fondacija Metamorfozis
ul. „Apostol Guslarot” br. 40
1000 Skopje
Makedonija

E-mail: support@techsoupbalkans.org
Tel: +389 2 3109 325

Takodjer, možete nas kontaktirati koristeći donji obrazac:

CAPTCHA
Kjo pyetje shërben për të kontrolluar se a jeni njeri dhe për ta parandaluar dërgimin automatik të porosive spam.