Microsoft

Microsoft u partnerskoj suradnji s TechSoup Balkans  Programom donira  široki spektar softverskih proizvoda neprofitnim organizacijama i javnim bibliotekama. Korisnicima su dostupne stotine profesionalnih i  poslovnih Microsoft  proizvoda. TechSoup Balkans  Program naplaćuje nisku administrativnu pristojbu primateljima donacija kako bi omogućio kontinuirano pružanje usluga vama, korisnicima donacije.

Kriteriji prihvatljivosti

Organizacije moraju zadovoljiti sva Microsoft-ova pravila, kriterije prihvatljivosti, kao i ograničenja kako bi dobili softversku donaciju putem ovog programa.

Naučite više o Microsoft programu donacija

TechSoup Balkans  Program vas poziva da posjetite naš Pregled Microsoft-ovog programa donacija. Tamo možete pronaći informacije o količinama proizvoda koje jedna organizacija može zatražiti, posebnim pravilima za softverske programe instalirane od strane javnih biblioteka, kao i posebnu proceduru za povrat proizvoda. Ova stranica također nudi pregled svih benefita kao i pravila Microsoft-ovog programa licenci, kroz koji se  nude donatorski proizvodi, zajedno s linkovima koji vam pomažu u pronalaženju dodatnih informacija o TechSoup Balkans  Programu kao i o Microsoft-u.