Meet and Code: 2018!

Meet and Code 

 

Meet and Code: 2018!

 

Nakon uspješnog početka u 2017. godini, Meet and Code ulazi u svoj drugi krug. Kako bismo pripremili djecu i mlade ljude za ulazak u digitalni svijet sutrašnjice, mi finansiramo široki spektar različitih digitalnih i događaja vezanih za programiranje, tokom Evropske sedmice programiranja u periodu od 6. do 21. oktobra 2018. godine. Od IT radionica i kurseva robotike, do događaja sa izuzetno trendovskom tematikom, kao što su Umjetna inteligencija, ili Work 4.0, neprofitne organizacije mogu dobiti i do 300 eura (Srbija i Bosna i Hercegovina) i do 400 eura (Hrvatska), kako bi mogle organizovati svoju Evropsku sedmicu programiranja.

 

Registrujte svoju organizaciju i prijavite svoj događaj

 

Da li ste dobrotvorna organizacija koja bi htjela da organizuje digitalni/programerski događaj za mlade ljude uzrasta između 8 i 24 godina? Bilo da se radi o radionici, susretu programera, ili drugom formatu – ne postoje ograničenja za način organiziranja vašeg događaja. Možda već imate ideju? Onda ste spremni da krenete i registrujete svoju organizaciju! Biće vam potrebna obavijest o izuzeću, ili drugi dokaz da imate status neprofitne organizacije, kao i IBAN i BIC vaše organizacije.

 

Kako biste prijavili događaj, prvo se prijavite kao neprofitna organizacija i odaberite svoje korisničko ime i lozinku. To će vam omogućiti kasnije ponovno logiranje kako biste mogli uređivati svoj korisnički račun. Vaš prijavljeni događaj će biti pregledan u skladu sa ustanovljenim kriterijima, nakon čega ćemo vam putem emaila poslati obavjest o odluci za finansiranje.