Latest Articles

Програма на „Мајкрософт“ за добивање производи со попуст
За да ги добиете производите на „Мајкрософт“ со попуст прво треба да ја регистрирате Вашата...
TABLEAU софтверот е достапен за организациите од регионот
Tableau Desktop е drag-and-drop софтверска апликација која овозможува анализа на податоци во било...
Symantec пристигна на Балканот: Набавете ја Вашата донација за софтвер преку TechSoup Balkans
Ни претставува особено задоволство да објавиме дека програмата за донации на „Symantec“ е достапна...