Latest Articles

TABLEAU софтверот е достапен за организациите од регионот
Tableau Desktop е drag-and-drop софтверска апликација која овозможува анализа на податоци во било...
Symantec пристигна на Балканот: Набавете ја Вашата донација за софтвер преку TechSoup Balkans
Ни претставува особено задоволство да објавиме дека програмата за донации на „Symantec“ е достапна...
Сега се достапни донации за Office
Сега се достапни донации за Office     Најновата верзија на Microsoft Office е тука!...