Придружете се на TechSoup Balkans

Информации за сметката
Дозволени се празни места; не се дозволени интерпункциски знаци освен точки, црти и долни црти.
Важечка адреса на е-пошта. Сите е-пораки од системот ќе се испраќаат до оваа е-адреса. Е-адресата не се објавува јавно и ќе се користи само ако сакате да добиете нова лозинка или ако сакате да добивате одредени вести или известувања преку е-пошта.
Внесете ја повторно вашата адреса на е-пошта за да потврдите дека е точна.
Наведете ја лозинката за новата сметка во двете полиња.
Информации за членот
 
При пополнување на сите полиња, Ве молиме користете само англиска (латинична) поддршка на тастатурата.
 
При пополнување на сите полиња, Ве молиме користете само англиска (латинична) поддршка на тастатурата.
 
 
Политика на приватност
Се согласувам сите лични информации што ги поднесувам да се обработуваат и пренесуваат во согласност со TechSoup Balkans Политика на приватност и Политика на приватност на TechSoup Global. (TechSoup Global е непрофитна организација со седиште во САД што работи во партнерство со TechSoup Balkans за да обезбедува производи и услуги за непрофитниот сектор ширум светот.)
CAPTCHA
Ова прашање служи за да се испита дали сте всушност човек, како и за спречување автоматско поднесување спам-пораки.
Image CAPTCHA
Внесете ги знаците прикажани на сликата.